DIY - независни простори

Надворешни активности | Јане Чаловски | Разговор со уметници: DIY - Independent Spaces - Neweast  | во организација на Art Collection Telekom | КВОСТ, Берлин | 15.09.2023 

DIY - Independent Spaces - Neweast е сесија на уметнички разговори и дискусија со уметниците Јане Чаловски, Бојана Џикова и Викенти Комитски, организирана од Art Collection Telekom, која ќе се одржи во KVOST, Берлин, на 15 септември 2023 година.