Што беше прво, авокадото или ножот за лупење?

Едукација | P4CA – Partnership for Creative Apprenticeships Project | Хип - хоп проект: инспирирање заедници | Клелија Живковиќ, интердисциплинарна дизајнерка | 7 јули, 2021

Што беше прво, авокадото или ножот за лупење? Прочитајте ја нашата најнова статија, интервју со Клелија Живковиќ, трансдисциплинарна дизајнерка од Проектен простор Прес ту егзит

https://www.p4ca.eu/which-came-first-avocado-or-peeler/?fbclid=IwAR0TRBVlSLACkBTeYKO4qskHC8gBgbwt_vdFxJ3-K3v1UODbGyPKva8RTgQ